Η πλοκή εστιάζει σε ένα απομονωμένο νησί όπου μία κοπέλα, η ‘Uma’ (Roberts) θα βρεθεί μυστηριωδώς στο ‘Paradise Hills’, ένα οικοτρο...

Home » , , , » Paradise Hills (2019)

Paradise Hills (2019)


Η πλοκή εστιάζει σε ένα απομονωμένο νησί όπου μία κοπέλα, η ‘Uma’ (Roberts) θα βρεθεί μυστηριωδώς στο ‘Paradise Hills’, ένα οικοτροφείο όπου εύπορες οικογένειες στέλνουν εκεί τις κόρες τους για να τελειοποιήσουν τις δεξιότητες και τα χαρίσματά τους. Το εν λόγω ίδρυμα διοικεί μία αινιγματική μορφή, η ‘Δούκισσα’ (Jovovich) όπως αποκαλείται. Στο μέρος αυτό ισχύουν κάποιοι πολύ αυστηροί κανόνες συμπεριφοράς και αγωγής που περιλαμβάνουν από μαθήματα φωνητικής, κούρες ομορφιάς, άθληση, μέχρι και συγκεκριμένο τρόπο διατροφής.Η ηρωίδα θα γίνει φίλη με τα υπόλοιπα κορίτσια που φιλοξενούνται εκεί, την ‘Chloe’ (Macdonald), την ‘Yu’ (Awkwafina) και την popstar ‘Amarna’(Gonzalez). Ωστόσο, η ‘Uma’ διαπιστώνει σύντομα ότι πίσω από όλο αυτό το επιτηδευμένο εθιμοτυπικό καλών τρόπων κρύβεται μία ανατριχιαστική πραγματικότητα, και ενωμένες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βγουν σώες από αυτήν.


Για το www.vipsubs.gr

Μετάφραση: adespoti

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

V.I.P Intro

Είμαστε μια παρέα παλιών και νέων ερασιτεχνών υποτιτλιστών.
Οτιδήποτε φτιάχνουμε είναι δικό μας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην παρέα μας. Εδώ υπάρχει χώρος για όλους, για άρθρα σας πάνω στην 7η τέχνη αλλά και σε οποιαδήποτε τέχνη σας αρέσει! Καλώς ήρθατε στο ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό τσαρδί Ελλήνων Ερασιτεχνών Υποτιτλιστών.

Από το Blogger.

Υποτιτλισμός

Θέλετε να μπείτε στην παρέα
των VIP;
Για συμμετοχή στην παρέα
των μεταφραστών
στείλτε mail στο
vipsubs.gr@gmail.com

VIP Chat

ΕΙΔΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
-->